Payment     V Sikker betaling    V Hurtig levering    V Kvalitet til lavpris

Information om Nettosten brug af cookies på www.nettosten.dk


Anonymitet
Brugen af Nettostens hjemmeside er fuldstændig anonym. Der registreres ingen data, som kan bruges til at identificere en, medmindre man tilmelder sig nyhedsbreve eller lignende. Ingen data videregives eller sælges til tredjepart.

Om cookies
En cookie er en lille tekstfil, der typisk bliver gemt i internetbrowseren, som gør, at Nettostens kan genkende en computer, tablet eller mobiltelefon. Filen er ikke skadelig og kan ikke indeholde virus eller skadelige programmer. 
Via cookies registreres oplysninger i anonym form for at gøre hjemmesiden mere brugervenlig, effektiv og målrettet.

Anvendte cookies 
Session cookies
Session cookies er nødvendige for at holde en forbindelse mellem en computer og en hjemmeside kørende.

Persistent cookies
Persistent cookies bliver lagret på computeren til at huske et valg, man har foretaget. 
For eksempel hvis man trykker på et banner/tilbud. I denne situation lagrer Nettostens en cookie, der fortæller, at vedkommende trykkede på banneret.

3. parts cookies
3. parts cookies er cookies, der sættes af et 3. parts website eller program. 
Eksempel: Sociale tilføjelsesprogrammer fra Facebook, hvor man kan "Synes godt om" om Nettostens sider.

Cookies til webstatistik
Der benyttes yderligere cookies til at se, hvilke sider brugerne besøger og hvornår - og hvilke hjemmesider, der besøges. Disse data bruges til at forbedre hjemmesiderne og til at forstå, hvordan brugerne som en samlet gruppe navigerer rundt på Nettostens hjemmesider. Oplysningerne har karakter af generel statistik og kan ikke føres tilbage til enkeltpersoner.

Afvisning eller sletning af cookies
Afvisning af cookies kan i de fleste nyere browsere ske under ”avancerede cookieind-stillinger” under ”internetindstillinger”, hvor man kan tilføje www.nettosten.dk listen over websites, man ønsker at blokere cookies fra. Her er det også muligt at slette individuelle cookies eller alle de cookies, som browseren har gemt.

På hjemmesiden www.minecookies.org (under ”cookiehåndtering”) forklares det mere detaljeret hvordan man sletter cookies alt efter hvilken browser man benytter.


Datapolitik for Nettosten, CVR nr. 37986399, Skoleakken 19, 8300 Odder

Kontaktinformationer
Mail: kontakt@nettosten.dk
Tlf.: 23 47 11 96 
Web: www.nettosten.dk 
Forretningsadresse: Skolebakken 19, 8300 Odder.

Datapolitik
For at du kan indgå aftale med Nettosten, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
 
Nettosten foretager registrering af kundens personoplysninger med det formål at:
  • svare på spørgsmål eller anmodninger, som kunden har sendt
  • behandle bestillinger eller ansøgninger, som kunden har sendt
  • varetage eller på anden måde at opfylde forpligtelser i forbindelse med aftaler, som kunden har indgået med Nettosten
  • foregribe og løse problemer med varer eller tjenester, som Nettosten levere til kunden
  • udvikle produkter eller tjenester, som kan opfylde kundens behov

 
Personoplysninger registreres og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når Nettosten indsamler personoplysninger via hjemmesiden sikre Nettosten, at det altid sker ved afgivelse af kundens udtrykkelige samtykke, således at kunden er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og ansatte i afdelingen for online og nethandel for Nettosten har adgang til de oplysninger, der registreres om kunden.

Den dataansvarlige på www.nettosten.dk er Mads Lemvigh.
Oplysninger afgivet til www.nettosten.dk videregives kun til fragtmanden, som skal leveren varerne.
Nettosten opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Nettosten transmitterer kundeoplysninger (navn, adresse, e-mail og ordrens indhold) krypteret fra Nettosten.dk til Nettostens betalingsgateway, håndteret af DanDomain A/S. Transmissionen foregår under HTTPS/SSL med Basic authentication som er en sikker forbindelse. Personfølsomt data såsom kortoplysninger transmitteres ikke.

Som registreret hos Nettosten har kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Kunden har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om kunden. Disse rettigheder har kunden efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nettosten via e-mail kontakt@nettosten.dk

Med henblik på at optimere de tjenester, Nettosten tilbyder, kan Nettosten have et ønske om at anvende dine persondata til direkte markedsføring. Af respekt for dig vil Nettosten kun anvende dine persondata til dette formål, når du er opmærksom på det, og hvis det er nødvendigt, vil Nettosten bede om dit samtykke, før anvendelse af persondata til direkte markedsføring.