The premier destination for premium products

Terminaltraktor til tungt gods med førerens sikkerhed i fokus

bernd-dittrich-krhseyzjrYk-unsplash

En terminaltraktor anvendes til at transportere tungt gods i terminaler, på havne og andre industriområder. Terminaltraktoren er bygget robust og kompakt op og kan dermed håndtere tungt gods. En terminaltraktor skal kunne transportere tungt gods på en forsvarlig måde under hele transporttiden. Den skal oftest fragte mange tons last i en container som sættes bag på førerhuset.  

En terminaltraktor er også en terminaltrækker

En terminaltraktor er også kendt under navnet, terminaltrækker, og uanset om du kalder maskinen for terminaltrækker eller terminaltraktor, bliver du beriget med et kvalitetskøretøj, der kan køre med stort og tungt gods. 

Førerens sikkerhed & komfort er i højsædet i en terminaltraktor, der som tidligere nævnt er den oplagte maskine til transport af containere med tungt gods i, men også for eksempel løstrailere, vogne, skiftelad mm.

En terminaltraktor kan køre på ramper, havneområder, terminalområder og andre lignende steder.  Du kan med en terminaltraktor let og enkelt køre under kraner og stige ombord på skibe med gods. Terminaltrækkeren er det optimale køretøj, når du skal transportere stort, tungt gods på industriområder.

Cart
Your cart is currently empty.