The premier destination for premium products

Moderne og effektive messestande til at pryde dit visuelle udtryk

li-zhang-U3uyl4Iuhlg-unsplash

I takt med at Danmark er ved at vende tilbage til normalen og flere folk må samle sig i grupper, arbejder hårdt ramte virksomheder på at samle de ødelagte sten i deres fundament. Jysk Display er en dansk virksomhed, der udvikler og fremstiller skræddersyede messestande til virksomheder, der ønsker at øge deres brand værdi overfor deres målgruppe. Det er nemlig ikke kun online der skal være fokus på at øge sit brand, men fysisk tilstedeværelse har stadig sin berettigelse i forhold til de kunder, som stadig er at finde på fysiske messestande rundt omkring i Danmark og udlandet. 

En virksomhed der har flair med at udvikle den perfekte messestand til den enkelte virksomhed, som er det som Jysk Display kan give sine samarbejdspartnere. Virksomheden har været hårdt ramt under corona, hvor fyringer har været nødsaget for at opretholde sit eksistensgrundlag. 

Du kan forvente en messestand i verdensklasse, når du vælger Jysk Display til at håndtere din næste fysiske messestand, som måske er din aller første messestand.

Cart
Your cart is currently empty.