The premier destination for premium products

Slim4 Software til lageroptimering og effektivisering

sikai-gu-vzdFzNNgt1k-unsplash

Effektivisering af lageret kan være med til at tilføre din virksomhed en større bundlinje. Moderne virksomheder har ofte et komplekst lagersystem, der gør det svært at opretholde en effektiv forretning med tilføjelse og fjernelse af produkter løbende. Nogle virksomheder er sæsonpræget, hvilket stiller krav til omsætningshastigheden og lagerstyringen på et lager. Andre virksomheder har store, tunge og dyre produkter liggende på et lager, hvor holdbarheden er lang. 

Slim4 software er et lageroptimerings system der kan skræddersyes en virksomheds krav og kapacitet. Det er essentielt at en virksomhed fokuserer på nøgleaktiviteter der kan indbringe de bedste resultater over tid. Slim4 software kan give statistical forecasting, demand planning og styr på lageret. På den måde er det nemmere og mere brugervenligt at følge med i virksomhedens forskellige områder på markedet.  

Lagerstyring og lageroptimering er i dag et essentielt fokus for virksomheder verden over. Der er mere end nogensinde fokus på medarbejdernes trivsel, da det i sidste ende er den tungeste omkostning for en virksomhed, men også det område hvor der kan effektiviseres ved gode arbejdsforhold og brugervenlige systemer.

Cart
Your cart is currently empty.